Een Zorgeloos Feest voor Jong En Oud
Een Zorgeloos Feest voor Jong En Oud

Referenties

Hieronder een selectie uit de zakelijke opdrachtgevers waarvoor Nanny & Zo reeds kinderopvang/activiteiten heeft verzorgd.

NWO (voorheen Stichting FOM)

Physics@Veldhoven: Jaarlijks meerdaags congres in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.
Sinds 2014 de kinderopvang verzorgd voor kinderen van de (internationale) congresdeelnemers. > Inmiddels verzorgen we ook al meerdere jaren de kinderopvang tijdens Chains, een ander NWO congres.

We found the childcare idea a great one! thanks to it we could both assist the conference, so it was really great! We loved it.

And about the childcare it self, I am trying to think of any improvements that could be done, but honestly I cannot think of any! The “nannies” were just great! Caring, thoughtful, polite, helpful, fun, sweet…

Schuberg Philis

Accessoires voor prinsesjesVoor de Family Day Summer 2015 op Paleis Soestdijk hebben we de baby-opvang en de creatieve activiteiten op de Kinderparade voor de 2 – 10 jarigen verzorgd. Op deze koninklijke locatie is het natuurlijk heerlijk voor de kinderen om 1 dag als prinses of ridder door het leven te gaan. Met ons uitgebreide assortiment verkleedkleding en accessoires én de inzet van 2 professionele schminksters werden de kleine dames en heren in de make-over Tipi omgetoverd tot koninklijke gasten!

Na dit eerste event hebben we inmiddels ook de kids begeleid en opgevangen tijdens de Winter editie van de Family Day in het bedrijfspand van Schuberg Philis. En in de zomer van 2016 waren we aanwezig bij de Family Day op Scoutinglandgoed Zeewolde: het Burning Sheep Family Festival! Sindsdien zijn we twee maal per jaar aanwezig tijdens de Family Day (Zomer + Wintereditie) van dit bedrijf.

Arling Events & Communicatie

In September 2016 in een week tijd 2 mooie events mogen draaien voor dit bureau. Op donderdag een 75-jarig verjaardagsfeest met ‘Bond’ thema. Speciaal voor deze dag hebben we een ‘training’ voor geheim agenten opgezet, inclusief vingerafdrukken nemen, codenaam bedenken, speurtocht en diverse conditie en behendigheidstrainingen.
Op zaterdag vond FlorensIsland plaats, een meerdaags event waarvoor wij op de zaterdag de baby- en kinderopvang hebben verzorgd. Ook hebben we uiteenlopende actieve en creatieve activiteiten aangeboden voor meer dan honderd aanwezige kinderen en tieners.

VGZ

Kinderopvang op kantoor tijdens de landelijke staking in het Onderwijs.

Toine Dorpmans Groep

Reeds tweemaal kinderactiviteiten mogen verzorgen tijdens een familiedag ter gelegenheid van de opening van een nieuwe fabriek.In 2015 betrof dit een 1-daags event van Nuplex. In 2016 was het een 2-daags event bij Lamb Weston / Meijer in Bergen op Zoom.

Alopecia Vereniging

In mei 2016 zijn we gevraagd om de aanwezige kinderen tijdens de Landelijke Bijeenkomst in Bunnik op te vangen en te entertainen. Dit ging toen om een gezellig klein groepje van 5 kinderen.
In oktober vond de Kinder/familiedag plaats en draaide alles om de ruim 30 aanwezige kinderen. Zij konden creatief aan de slag met diverse creaties met een koninklijk tintje. Ook konden ze door één van de nanny’s worden voorzien van een mooie glittertattoo.
Alle kinderen hebben een houten fotolijstje versierd met foam klei en/of washi tape. De groepsfoto van deze middag hebben we ter plaatse afgedrukt en zo gingen de kinderen eind van de middag met een gevuld lijstje naar huis, een mooie herinnering aan deze middag!
Speciaal voor deze middag hebben we workshops zelfverdediging ingehuurd bij Odaijini Defence, gespecialiseerd in het geven van trainingen aan kinderen. Als muzikale afsluiter hebben alle kinderen tegelijk deelgenomen aan een workshop djembé. Dit bleek een goede afsluiter waarbij de meeste kinderen zich even goed lieten gaan! En de ouders kwamen natuurlijk even kijken en vooral luisteren.

Van der Valk Hotel Gilze – Tilburg

Creatieve activiteiten verzorgd op Moederdag tijdens de speciale ‘moederdagbrunch’.

GustoMSC

Voor de housewarming van het nieuwe bedrijfspand hebben we een kinderopvang ingericht voor de baby’s en peuters. Voor de ouders was er een workshopprogramma gerealiseerd, zodoende werden de kleine kinderen door ons verzorgd, begeleid en vermaakt op deze zaterdagmiddag.

Boelaars Zalencentrum

Tijdens de Paasbrunch in het restaurant konden de aanwezige kinderen bij ons in een aparte kinderruimte komen knutselen (met Paasthema) en spelen.

International Baccalaureate

Al sinds 2014 mogen we de kids vermaken op het strand van Scheveningen tijdens de jaarlijkse Summer Party. De creatieve activiteiten vinden doorgaans plaats binnen in strandtent Soomers en buiten in het zand zetten we een spellencircuit uit en creëren we een zandspeelhoek voor de jongere kids. Ook het waterballonnengevecht tussen kids en nanny’s in 2015 was een groot succes! In 2016 hadden we helaas wat slechter weer en hebben we de kinderen in de standtent vermaakt met creatieve activiteiten en een ouderwetse maar oergezellige bingo! Ook werden de kinderen (en enkele ouders) voorzien van een mooie glittertattoo.

CONO Kaasmakers

Creatieve activiteiten en begeleiding verzorgd tijdens een familiedag voor het personeel op eigen locatie in de Beemster.

Ministerie OCW

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, afdeling Emancipatie

Directiebijeenkomst voor het hele gezin in Den Haag.
Creatieve activiteiten met thema emancipatie verzorgd voor de kinderen tot 10 jaar.

Koninklijke Saan

Kerstbrunch voor het personeel en hun gezin in Hotel Houten.
Kinderactiviteiten en een workshop Percussie verzorgd voor circa 65 kinderen.

Automobielbedrijf Kalfsbeek

Kerstdiner bij BMW dealer in eigen showroom in Schiedam.
Creatieve kerstactiviteiten en Wii Bowlingcompetitie verzorgd voor 27 kinderen.

Stichting Evenementen JCI Schouwen Duiveland

Nationale Conventie 2013 Zeeland Energiek van de Junior Chamber International Nederland.
9 kinderen begeleid in Deltapark Neeltje Jans.