Een Zorgeloos Feest voor Jong En Oud
Een Zorgeloos Feest voor Jong En Oud

Een speciale dag: Uw bruiloft!

Een bruiloft is een onvergetelijke dag, zowel voor u als voor de gasten. Onder de gasten bevinden zich vaak kinderen. Kinderen willen ook gedurende een bruiloftsdag graag kunnen spelen. Door iets extra’s voor hen te doen, geeft u de kinderen de mogelijkheid om te spelen en lekker ‘kind’ te kunnen zijn. Hierdoor kunnen ook de ouders zorgeloos genieten van de diverse onderdelen van het programma. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de kinderen ‘op tijd’ aanwezig zijn bij bijv. het fotomoment of het diner. 


Bij de ene bruiloft zijn we de gehele dag aanwezig en leggen we de kinderen ’s avonds ook op bed, om een oogje in het zeil te houden als zij slapen terwijl de ouders nog feesten. Bij andere bruiloften zijn we er een deel van de dag bij, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie, receptie of het diner. Zodat de kinderen tussendoor even een periode kind kunnen zijn en lekker kunnen spelen. Dit is geheel afhankelijk van uw eigen wensen en eventueel het budget.