Foto’s van Nanny & Zo

Neem een kijkje bij ons op locatie!
Foto's van enkele opdrachten zijn te vinden in ons fotoboek.

Ons motto

Een zorgeloos feest voor jong én oud!

Meerwaarde

In deze vaak al drukke tijden worden ouders niet extra belast met het zoeken naar een oppas voor de kids om naar uw feest of evenement te kunnen gaan.
Ook is het fijn dat het hele gezin samen een leuk uitje heeft. De kinderen kunnen heerlijk kind zijn bij ons, maar zijn er toch gezellig bij.
Zo wordt het voor zowel de kinderen en de ouders als voor de overige gasten een geslaagd feest!

Contact

Nanny & Zo

 
Susanne Dohmen

Beiaard 160, 4876 CP Etten-Leur

076 – 888 09 88
06 – 10 56 50 56 (bij spoedaanvragen of geen gehoor op de vaste lijn)
 
>> Vanwege zwangerschapsverlof zijn we van 20 april t/m eind juli telefonisch niet zo goed bereikbaar als anders. Onze excuses hiervoor!
Contact via email of het contactformulier heeft dan ook de voorkeur! Hier wordt meermaals per week door Linda op gereageerd.<<

 
info@nanny-en-zo.nl

 

KvK: 52013413 | BTW-nr: NL1731.75.934.B01
 

Aangezien we met kinderen werken en regelmatig op locatie zijn, is de telefonische bereikbaarheid van Nanny & Zo niet altijd optimaal. We checken tussen de werkzaamheden door wel onze email zo vaak als mogelijk om u snel een reactie te kunnen geven.Voor vragen of opmerkingen kunt u ook onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.* indicates required field

NIEUWTJES

Er is een kleine op komst bij Nanny & Zo! Vanaf 20 april doe ik, Susanne, het wat rustiger aan vanwege zwangerschapsverlof. Gelukkig neemt Linda mijn werkzaamheden over en zijn we de komende tijd via mail en contactformulier gewoon bereikbaar!

Wilt u iets 'extra feestelijks' bij de kinderactiviteiten? Wij brengen graag onze koffer met glittertattoos mee! Of toch liever ballonfiguren voor de kinderen? Ook dat kunnen we verzorgen.

Lees mijn gastblog op de site van Bram en Saar!

Filmpjes op locatie!

Door één van onze opdrachtgevers wordt elk jaar een filmpje gemaakt van hun Family Day Summer Edition.
Zo waren we o.a. in 2015 hiervoor aanwezig op Paleis Soestdijk.
Bekijk Youtube filmpjes onder 'Referenties'

Twitter

Smartphone friendly

Er is tevens mobiele versie van deze site.