Foto’s
Neem een kijkje bij ons op locatie!
Foto's van enkele opdrachten zijn te vinden in ons fotoboek.
Ons motto
Een zorgeloos feest voor jong én oud!
Meerwaarde
In deze vaak al drukke tijden worden ouders niet extra belast met het zoeken naar een oppas voor de kids om naar uw feest of evenement te kunnen gaan.
Ook is het fijn dat het hele gezin samen een leuk uitje heeft. De kinderen kunnen heerlijk kind zijn bij ons, maar zijn er toch gezellig bij.
Zo wordt het voor zowel de kinderen en de ouders als voor de overige gasten een geslaagd feest!

Kinderfeestje

Kleine selectie uit het assortimentCreatief Pakket

Speciaal All-In tarief voor 2 uur creatief kindervermaak voor kinderen vanaf 4 jaar, incl. materialen en professionele begeleiding door Party & Event Nanny’s.
Nanny & Zo verzorgt de aankleding van de tafels en zet vooraf alle materialen klaar.De kinderen kunnen vervolgens 2 uur lang creatief bezig zijn en worden daarbij geholpen en begeleid door de nanny(‘s). Na afloop ruimen wij alles weer op en laten de ruimte netjes achter, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

U zorgt alleen voor de ruimte met voldoende tafels en stoelen en wij verzorgen de rest!

Creatieve materialen

In overleg met u kunnen we de creatieve materialen deels aanpassen op een door u gewenst thema, zoals bijvoorbeeld prinsessen, piraten, dieren, kerst of een bruiloft.
Een creatief pakket voor 10 kinderen is al te boeken voor € 250,- incl btw.
Informeer naar de voorwaarden en de speciale All-In tarieven bij grotere groepen kinderen.

Thema-feestje: Eenhoorn / Unicorn

Creatief feestje met diverse eenhoornknutsels, eenhoorndecoratie (tafelkleed en slingers) en natuurlijk worden alle kinderen voorzien van een glittertattoo van een eenhoorn!

Thema-feestje: Geheim Agent

Actief/creatief feestje met diverse activiteiten die de kinderen ‘opleiden’ tot Geheim Agent, zoals vingerafdrukken nemen, codenaam bedenken, geheimtaal ontcijferen, profielschets maken, conditietest, speurtocht, en alle geheim agenten in opleiding worden voorzien van een ‘Geheime glittertattoo’! De activiteiten zijn afhankelijk van de mogelijkheden op de locatie, de grootte van de groep en de tijdsduur van het feestje.

Kinderworkshops

Tijdens een kinderworkshop kunnen de kinderen op een originele wijze kennismaken met iets nieuws. Dit kan zowel thuis als op locatie verzorgd worden.

  • Ballon modelleren: voor kinderen vanaf 8 jaar: in deze workshop leert de Nanny hen hoe ze zelf enkele eenvoudige ballon figuren kunnen maken
  • Creatief: Dromenvanger maken

Voor onderstaande workshops werken wij samen met professionals die gespecialiseerd zijn in het geven van deze workshops.

  • Muziek: DJ-en, Rap, Djembé of Streetbeats
  • Dans en sport: KidsStreetdefense, Streetdance, Breakdance of ZumbaKids
Nanny & Zo | impressie
NIEUWTJES


Wilt u iets 'extra feestelijks' bij de kinderactiviteiten? Wij brengen graag onze koffer met glittertattoos mee! Of toch liever ballonfiguren voor de kinderen? Ook dat kunnen we verzorgen.

Filmpjes op locatie!
Door één van onze opdrachtgevers wordt elk jaar een filmpje gemaakt van hun Family Day Summer Edition.
Zo waren we o.a. in 2015 hiervoor aanwezig op Paleis Soestdijk.
Bekijk Youtube filmpjes onder 'Referenties'
Smartphone friendly
Er is tevens mobiele versie van deze site.