Foto’s
Neem een kijkje bij ons op locatie!
Foto's van enkele opdrachten zijn te vinden in ons fotoboek.
Ons motto
Een zorgeloos feest voor jong én oud!
Meerwaarde
In deze vaak al drukke tijden worden ouders niet extra belast met het zoeken naar een oppas voor de kids om naar uw feest of evenement te kunnen gaan.
Ook is het fijn dat het hele gezin samen een leuk uitje heeft. De kinderen kunnen heerlijk kind zijn bij ons, maar zijn er toch gezellig bij.
Zo wordt het voor zowel de kinderen en de ouders als voor de overige gasten een geslaagd feest!

Bruiloft

Een bruiloft is een onvergetelijke dag, zowel voor u als voor de gasten. Onder de gasten bevinden zich vaak kinderen. Kinderen willen ook gedurende een bruiloftsdag graag kunnen spelen. Door iets extra’s voor hen te doen, geeft u de kinderen de mogelijkheid om te spelen en lekker ‘kind’ te kunnen zijn. Hierdoor kunnen ook de ouders zorgeloos genieten van de diverse onderdelen van het programma.

U kunt kiezen voor kinderopvang of kinderactiviteiten tijdens de receptie of het feest, maar ook opvang gedurende de hele dag is een mogelijkheid. Wij verzorgen al het spe(e)lmateriaal en nemen zelf contact op met uw feestlocatie om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn en welke ruimte voor ons beschikbaar is. We informeren hen over wat onze activiteiten zijn en wat we nodig hebben. Dit voorkomt onduidelijkheden op de dag zelf en zo heeft u hier verder geen omkijken naar!

Mogelijkheden en materialen van Nanny & Zo:

  • Professionele begeleiding door Party & Event Nanny’s
  • Spelletjes (en evt. speelgoed) voor de aanwezige leeftijdsgroepen
  • Buitenspellen
  • Uitgebreid assortiment teken – en knutselmaterialen, inclusief knoeischorten om de feestkleding schoon te houden en tafelkleden voor de tafels.
    De kinderen krijgen hun creaties mee naar huis in een eigen knutseltasje.
  • Wii Sport voor de wat oudere kinderen (bij voldoende binnenruimte en een tv op de locatie)
  • Glittertattoos
  • Ballon modelleren

Van tevoren bespreken we met u de diverse opties en afhankelijk van uw wensen, de leeftijden van de kinderen en de mogelijkheden op uw locatie stellen we een kinderprogramma samen.

Heeft u zelf nog andere ideeën? We horen het graag en bekijken wat we voor u kunnen realiseren.

Op onze huwelijksdag hebben we de opvang voor onze twee jongens (0 en 2 jaar oud) en de kleine kinderen van familieleden laten verzorgen door Nanny & Zo. Susanne en een collega zijn van 11 uur ‘s ochtends tot na middernacht aanwezig geweest om de kleintjes te verzorgen en vermaken. We hebben letterlijk nul-komma-nul zorgen gehad, en de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt. Wij raden iedereen aan om de kinderopvang tijdens een feest of evenement te laten verzorgen door Nanny & Zo, alles wordt heel professioneel en goed geregeld!

Hilde en Maikel, Schelluinen

Wilt u meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

[wpdm_package id=’968′]

Nanny & Zo | impressie
NIEUWTJES


Wilt u iets 'extra feestelijks' bij de kinderactiviteiten? Wij brengen graag onze koffer met glittertattoos mee! Of toch liever ballonfiguren voor de kinderen? Ook dat kunnen we verzorgen.

Filmpjes op locatie!
Door één van onze opdrachtgevers wordt elk jaar een filmpje gemaakt van hun Family Day Summer Edition.
Zo waren we o.a. in 2015 hiervoor aanwezig op Paleis Soestdijk.
Bekijk Youtube filmpjes onder 'Referenties'
Smartphone friendly
Er is tevens mobiele versie van deze site.