Foto’s
Neem een kijkje bij ons op locatie!
Foto's van enkele opdrachten zijn te vinden in ons fotoboek.
Ons motto
Een zorgeloos feest voor jong én oud!
Meerwaarde
In deze vaak al drukke tijden worden ouders niet extra belast met het zoeken naar een oppas voor de kids om naar uw feest of evenement te kunnen gaan.
Ook is het fijn dat het hele gezin samen een leuk uitje heeft. De kinderen kunnen heerlijk kind zijn bij ons, maar zijn er toch gezellig bij.
Zo wordt het voor zowel de kinderen en de ouders als voor de overige gasten een geslaagd feest!

Kinderopvang op Locatie

De naam Party & Event Nanny zegt het al: Professionele opvang of begeleiding van kinderen op locatie tijdens uw feest of evenement.

 

U bent een bruiloft of (bedrijfs)feest aan het plannen en u wilt dat het zowel voor de volwassenen als de kinderen een feestje wordt. Maak het u zelf gemakkelijk en besteed de begeleiding van de kinderen uit aan ons. Wij maken er voor de kinderen een feestje van, waardoor de ouders zelf ook zorgeloos aan het feest kunnen deelnemen.

 

Onze werkwijze

Vooraf kijken we naar uw wensen, de interesses en leeftijden van de kinderen en de mogelijkheden op de locatie. Dat bepaalt wat er aan activiteiten gedaan kan worden en wat we meenemen om de kinderen te vermaken. Er is 1 professionele begeleidster aanwezig op maximaal 8 kinderen wanneer wij de kinderen volledig opvangen. In het geval van baby’s en peuters ligt het aantal kinderen per nanny beduidend lager, omdat kinderen op deze leeftijd meer verzorging en begeleiding nodig hebben. Bij alleen vermaak van de kinderen wordt de kind-nanny ratio aangepast. Op basis van het verwachte aantal kinderen, uw wensen en de locatie bepalen wij voorafgaand aan een offerte de kind-nanny ratio voor uw gelegenheid.
Na overeenkomst nemen we zelf contact op met uw locatie om de zaken op elkaar af te stemmen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar.

 

Op onderstaande pagina’s vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

 

Natuurlijk is elk feest maatwerk en zijn er veel meer opties dan wat hier reeds beschreven is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Nanny & Zo | impressie
NIEUWTJES


Wilt u iets 'extra feestelijks' bij de kinderactiviteiten? Wij brengen graag onze koffer met glittertattoos mee! Of toch liever ballonfiguren voor de kinderen? Ook dat kunnen we verzorgen.

Filmpjes op locatie!
Door één van onze opdrachtgevers wordt elk jaar een filmpje gemaakt van hun Family Day Summer Edition.
Zo waren we o.a. in 2015 hiervoor aanwezig op Paleis Soestdijk.
Bekijk Youtube filmpjes onder 'Referenties'
Smartphone friendly
Er is tevens mobiele versie van deze site.