Foto’s
Neem een kijkje bij ons op locatie!
Foto's van enkele opdrachten zijn te vinden in ons fotoboek.
Ons motto
Een zorgeloos feest voor jong én oud!
Meerwaarde
In deze vaak al drukke tijden worden ouders niet extra belast met het zoeken naar een oppas voor de kids om naar uw feest of evenement te kunnen gaan.
Ook is het fijn dat het hele gezin samen een leuk uitje heeft. De kinderen kunnen heerlijk kind zijn bij ons, maar zijn er toch gezellig bij.
Zo wordt het voor zowel de kinderen en de ouders als voor de overige gasten een geslaagd feest!

Wie is N&Z?

In 2011 heb ik Nanny & Zo – Party & Event Nanny opgericht. Voor mij was dit een mooi vervolg op de werkzaamheden die ik tot die tijd heb verricht. Het werken met kinderen op locatie is een logische samensmelting van mijn organisatorische werkervaring in de evenementenbranche met de ervaring als gastouder en moeder.

 

Tijdens en na mijn opleidingen heb ik werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven in de muziek- en evenementenbranche. In 2006 ben ik vanuit Utrecht naar Etten-Leur verhuisd, waar ik in 2008 moeder werd van een prachtige dochter. Vanwege haar ben ik als gastouder gestart om in haar eerste jaren veel thuis te zijn. Daarnaast vond ik het erg belangrijk voor haar ontwikkeling om contact te hebben met andere kindjes.
Het ‘werken’ met kinderen werd een 2e passie en zo werd Nanny & Zo een feit.

 

De Party & Event Nanny's op het strand van Scheveningen

Inmiddels wordt er met een ruim bestand van professionele Party & Event Nanny’s door het hele land en in België op locatie gewerkt. Alle nanny’s zijn minimaal 18 jaar oud, beschikken over een VOG, hebben een relevante opleiding gevolgd (of zijn studerend hiervoor), hebben ervaring in het werken met kinderen en doen dit vooral omdat kinderen verzorgen en entertainen hun passie is. Per locatie is altijd minimaal 1 nanny in het bezit van het certificaat Kinder-EHBO.
 
Wanneer u vragen heeft over Nanny & Zo, neem dan gerust contact met me op!

 

Susanne Dohmen

 

 

Bij het logo van Nanny & Zo verwijst het kroontje naar uw prinsjes en prinsesjes die de beste zorg verdienen. Nanny & Zo houdt graag voor u een ‘oogje’ op uw prinsjes en prinsesjes.

 

 

 

 

Nanny & Zo | impressie
NIEUWTJES


Wilt u iets 'extra feestelijks' bij de kinderactiviteiten? Wij brengen graag onze koffer met glittertattoos mee! Of toch liever ballonfiguren voor de kinderen? Ook dat kunnen we verzorgen.

Filmpjes op locatie!
Door één van onze opdrachtgevers wordt elk jaar een filmpje gemaakt van hun Family Day Summer Edition.
Zo waren we o.a. in 2015 hiervoor aanwezig op Paleis Soestdijk.
Bekijk Youtube filmpjes onder 'Referenties'
Twitter
Smartphone friendly
Er is tevens mobiele versie van deze site.