Foto’s van Nanny & Zo

Neem een kijkje bij ons op locatie!
Foto's van enkele opdrachten zijn te vinden in ons fotoboek.

Ons motto

Een zorgeloos feest voor jong én oud!

Meerwaarde

In deze vaak al drukke tijden worden ouders niet extra belast met het zoeken naar een oppas voor de kids om naar uw feest of evenement te kunnen gaan.
Ook is het fijn dat het hele gezin samen een leuk uitje heeft. De kinderen kunnen heerlijk kind zijn bij ons, maar zijn er toch gezellig bij.
Zo wordt het voor zowel de kinderen en de ouders als voor de overige gasten een geslaagd feest!

Ervaringen

Hieronder enkele reacties van onze opdrachtgevers…

 

Samen 130 jaar

★★★★★
5 5 1
Voor ons familiefeestje met o.a. 12 kinderen in de leeftijd van 1 tot 12 jaar hebben wij de dames van Nanny & Zo ingehuurd. Een absolute aanrader. Er werd een grote knutseltafel neergezet en de kinderen waren al heel snel vertrouwd met de nanny's. Het was prachtig weer, zodat er ook buitenspellen konden worden gaan en de kinderen konden allerlei prijsjes winnen en kregen allemaal een knutseltasje mee naar huis. Wij kunnen deze dames ten zeerste aanbevelen en mede dankzij hun inzet was het voor ons een onvergetelijke dag.

Bruiloft Buitenplaats Sparrendaal

★★★★★
5 5 1
Communicatie vóór de bruiloft was uitstekend! De kinderen hebben zich goed vermaakt en de ouders konden zorgeloos van de feest genieten. Bedankt hiervoor!!!

Verjaardag

★★★★★
5 5 1
Op mijn 65e verjaardag heb ik Nanny&Zo gevraagd om de kinderen van de familie bezig te houden. Het was een groot feest voor de kinderen ze wilde eigenlijk dat het volgende week er weer was. Leuke Nanny's allemaal even geduldig en vriendelijk ook naar de ouders. Leuke knutseltjes gemaakt. Kan het iedereen aanraden.

Bruiloft Duin en Kruidberg

★★★★★
5 5 1
Voor onze dochter van 1,5 hebben via Nanny & Zo een nanny geregeld voor onze bruiloft. We wilden dit uit handen geven omdat iedereen aan wie we dit toevertrouwen op de bruiloft wilden hebben. Op het moment is onze dochter erg eenkennig. Maar ze voelde zich heel erg op haar gemak bij de nanny! Dat gaf ons heel veel rust. Zo konden wij ons volledig richten op de gasten. Heel erg bedankt!

Kinderopvang Strandfeest

★★★★★
5 5 1
2 Jaar op een rij heeft Nanny & zo de kinderopvang op ons bedrijfs-strandfeest verzorgd. Alles wordt uit handen genomen en tot in de puntjes geregeld. De kinderen vermaken zich kostelijk en de ouders kunnen heerlijk hun eigen gang gaan. Beide jaren top geregeld!

Huwelijk paviljoen de Witte

★★★★★
5 5 1
Tijdens ons huwelijk op 4 juni 2016, bij Paviljoen de Witte in Scheveningen, heeft nanny en zo op de kinderen gepast. Ze hebben een geweldige middag gehad en niks is hen tekort gekomen. De nanny's wisten perfect in te spelen op onze ceremonie en de kinderen voor te bereiden op het ringen dragen en bloemblaadjes strooien. Achteraf kregen wij een leuk verslag van wat de kinderen allemaal gedaan hebben met foto's erbij. Wij en alle ouders van de kinderen denken met veel plezier terug aan deze middag, verzorgd door nanny en zo. Wij raden jullie hen diensten zeker aan! Lieve groet, Jeroen & Ilvy

Zorgeloze bruiloft Belgische Ardennen

★★★★★
5 5 1
Wat waren wij blij met Nanny & Zo op onze bruiloft! Met 17 (vooral erg jonge) kinderen wilden we een zorgeloze maar vooral ook kindvriendelijk bruiloftsweekend in de Belgische Ardennen. De zorgen werden volledig uit handen genomen. Het enige wat we niet moesten vergeten mee te nemen waren onze kinderen, de rest werd geregeld. De kinderen waren heerlijk aan het spelen en wat een complimenten kregen wij van alle vrienden voor deze Nanny service. De kids werden erg vrij gelaten of ze bij ons of de Nanny's wilden zijn, precies zoals we hadden afgesproken. Ik zou hen dan ook bij iedereen willen aanraden. Twijfel niet, het is het geld meer dan waard! Serieus!

Bedrijfsfeest: Family Day

★★★★☆
4 5 1
Tijdens onze afgelopen twee bedrijfsfeesten met erg veel plezier gebruik gemaakt van Nanny en zo. De afgelopen editie kon Susanne er niet bij zijn, totaal geen probleem! Een top team, zelfstandig en ze nemen hun verantwoordelijkheid. Ook erg prettig: Je krijgt naderhand een evaluatie verslagje. Ze zien alles! 🙂

Kinderopvang tijdens congres

★★★★★
5 5 1
Nanny & Zo verzorgt sinds 2014 de kinderopvang tijdens ons jaarlijks natuurkundecongres in Veldhoven. Wij zijn zeer tevreden over de opvang en de deelnemende ouders en hun kinderen ook. Susanne en haar collega's maken het mogelijk dat ouders beiden aan ons congres kunnen deelnemen in de wetenschap dat hun kind of kinderen op een heel plezierige en professionele manier worden opgevangen. Wij vinden dit een enorme aanwinst voor ons congres.

Brunch kerstfeest

★★★★☆
4 5 1
Prima begeleiding door de Nannies, mooie aankleding en leuke knutselspullen. De kinderen waren erg enthousiast, en wij als opdrachtgever eveneens.

Directie-evenement

★★★★★
5 5 1
Voor een directiebijeenkomst heeft Nanny&Zo de opvang van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar verzorgd. Alles werd heel professioneel en goed geregeld. Kinderen werden beziggehouden met creatieve activiteiten . Verzorging was uitstekend. Een aanrader!

Bruiloft Domaine d'Heerstaayen

★★★★★
5 5 1
Op het laatste moment (1 dag van te voren!) besloten we alsnog om opvang voor de aanwezige kinderen op onze bruiloft te regelen. We waren eerlijk gezegd verbaasd dat het zo kort van te voren nog geregeld kon worden. Op de dag zelf hebben we nergens omkijken naar gehad. Susanne heeft zelf alles geregeld met de trouwlocatie, en Linda (de nanny voor onze bruiloft) heeft de kinderen de hele dag super vermaakt. Zelfs de wat oudere kinderen vonden het leuk om af en toe aan te schuiven. Wij kunnen Nanny & Zo aan iedereen aanbevelen, ze hebben bijgedragen aan een fantastische en zorgeloze trouwdag!

Kinderopvang tijdens huwelijksmis

★★★★★
5 5 1
Zo blij dat je er was, grote en kleine mensen hebben daardoor allen kunnen genieten. Geweldig gedaan, dankjewel!!

Bruiloft Kasteel Wijenburg

★★★★★
5 5 1
Op onze huwelijksdag hebben we de opvang voor onze twee jongens (0 en 2 jaar oud) en de kleine kinderen van familieleden laten verzorgen door Nanny & Zo. Susanne en een collega zijn van 11 uur ‘s ochtends tot na middernacht aanwezig geweest om de kleintjes te verzorgen en vermaken. We hebben letterlijk nul-komma-nul zorgen gehad, en de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt. Wij raden iedereen aan om de kinderopvang tijdens een feest of evenement te laten verzorgen door Nanny & Zo, alles wordt heel professioneel en goed geregeld!

 

 

 

Plaats hieronder uw eigen ervaring met Nanny & Zo!

Velden met een * zijn verplicht.
Uw email-adres zal niet worden weergegeven op onze site.

 

Naam
Email
Titel Review
Beoordeling
Uw ervaring met ons

NIEUWTJES

Wilt u iets 'extra feestelijks' bij de kinderactiviteiten? Wij brengen graag onze koffer met glittertattoos mee! Of toch liever ballonfiguren voor de kinderen? Ook dat kunnen we verzorgen.

Lees mijn gastblog op de site van Bram en Saar!

Filmpjes op locatie!

Door één van onze opdrachtgevers wordt elk jaar een filmpje gemaakt van hun Family Day Summer Edition.
Zo waren we o.a. in 2015 hiervoor aanwezig op Paleis Soestdijk.
Bekijk Youtube filmpjes onder 'Referenties'

Twitter

Smartphone friendly

Er is tevens mobiele versie van deze site.